Poniedziałek (18.11) | Wtorek (19.11) | Środa (20.11) | Czwartek (21.11) | Piątek (22.11) |
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami, pierogi z białym serem i z polewą jogurtową, kompot, mus owocowy
Alergeny: seler, gluten, mleko |
Krupnik ryżowy, ziemniaki, panierowana polędwiczka wieprzowa, marchewka z groszkiem, kompot
Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja |
Barszcz czerwony z ziemniakami, kasza gryczana, gulasz wieprzowy, ogórek kiszony, kompot
Alergeny: gluten, seler, mleko |
Zupa grochowa z ziemniakami, risotto z indykiem i z warzywami, kompot Alergeny: seler |
Zupa wiśniowa z makaronem, ziemniaki, panierowany filet z łososia, surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem, kompot
Alergeny: ryba, gluten, jaja, seler, mleko |
W razie konieczności, ze względu na niedostępność planowanych produktów na dany dzień w jadłospisie mogą nastąpić niewielkie zmiany.
Informacje dotyczące zakupu abonamentu obiadowego w stołówce szkolnej
Deklaracja korzystania z obiadów (PDF)
Deklaracja rezygnacji z obiadów (PDF)
Regulamin stołówki szkolnej (PDF)
Finansowanie projektu Cyfrowa Halinka ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020