Poniedziałek (17.03) | Wtorek (18.03) | Środa (19.03) | Czwartek (20.03) | Piątek (21.03) |
Pierogi z mięsem i z cebulką, kompot, mus owocowy Alergeny: gluten, seler
|
Ziemniaki, gołąbki w sosie pomidorowym, kompot
Alergeny: seler, gluten |
Łazanki z mięsem i z kapustą, kompot, sok jabłkowy
Alergeny: gluten |
Kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, ogórek kiszony, kompot Alergeny: gluten |
Ziemniaki, panierowany filet z Mintaja, surówka z sałaty lodowej z ogórkiem świeżym i z pomidorem, kompot Alergeny: gluten, ryba, jaja |
W razie konieczności, ze względu na niedostępność planowanych produktów na dany dzień w jadłospisie mogą nastąpić niewielkie zmiany.
Informacje dotyczące zakupu abonamentu obiadowego w stołówce szkolnej
Deklaracja korzystania z obiadów (PDF)
Deklaracja rezygnacji z obiadów (PDF)
Regulamin stołówki szkolnej (PDF)
Finansowanie projektu Cyfrowa Halinka ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020